Nagy örömmel üdvözöljük a megújult honlapunkon. Profitáljon azáltal, hogy beregisztrál és váljon az Immunotic Közösség tagjává. Még ma!
IMMUNOTIC
Az emberi szervezetben tárolt információk végtelen sokasága olyan csoda, melyet nehéz tudományosan megmagyarázni. A test folyamatos megújulása, bioritmusa, a sejtek közötti kommunikáció, a sejtosztódás, a DNS, a gének, az idegsejtek, mind – mind aprócska építőkövei annak, amit életnek hívunk. Ezek a részek azonban folyamatos kapcsolatban vannak az Egésszel, így egymással is. Ezeknek a folyamatoknak egy része már a tudomány által is bizonyított. Nincs tévedés, nincs hiba, holott millió lehetőség adódik rá.

Hogyan létezhet, hogy naponta új élet keletkezik, hibátlanul, több évtizednyi energiával, memóriával, és ezernyi év genetikai sokszínűségével? Hogy lehetne ez a test hibás? Hogyan lehet hiba az, amit mi betegségként tartunk számon? Ha eddig eljutunk, felvetődik a kérdés: lehetséges, hogy rossz irányból közelítettünk eddig az egészség fogalmához? Mi változik meg, amikor betegek leszünk? És főleg: mitől?

A tudomány néha gyorsan, néha pedig nagyon lassan reagál az új felfedezésekre, legyenek bármilyen korszakalkotók. Legalább 100 éves a kvantumbiológia fogalma és azóta számtalan kísérlet támasztotta alá az elképzelést, miszerint a sejtek elektromos hullámokon, rezgéseken keresztül  állnak kapcsolatban egymással. Rezgéseken keresztül áramlik minden információ és feladat, melyet az agy, mint központi rendszer vezérel és irányítása alatt tart. Ebből is látszik, milyen zseniális intelligencia alkotta a testünket. Nagyrészt víz tölti ki a szövetek közötti teret, amely kiválóan alkalmas a rezgések továbbítására. A mai orvosi biológia alapja is az, hogy minden rezgésből áll. Testünk minden apró, általunk sosem érzékelt folyamatát is rezgések alapján irányítja az agy. Ezek a rezgések mérhetők, és a diagnosztikában fontos szerepet játszanak azok a gépek, amelyek a rezgésinformáció leolvasására alapulnak, mint az EKG, a CT, az MR, az EEG.

A legújabb kutatások szerint a betegség is egy rezgés, egy hibásnak vélt rezgés következménye. Ugyanakkor más, tapasztalaton alapuló esetek szerint a hibás rezgés nem hiba – csupán biológiai alkalmazkodás egy élethelyzethez. Testünk érzékeny receptorainak segítségével, mely a tudomány előtt még nem teljesen ismert folyamatokon alapul, egyszerűen rezonál nem csak a fizikai, de a mentális, a lelki érzetre is. Így lehet igaz az a régi megfigyelés, miszerint minden betegségnek lelki háttere van. És valóban: életünk minden hozadéka megjelenik a fizikai testünkön is.
BÉRLÉS
VÁSÁRLÁS
bérlés: 50 000 Ft/hónap
649 900 Ft
617 405 Ft
ALLERGETIC
Az allergia a szervezet védekező rendszerének kóros mértékű túlműködése. A lényege, hogy olyan anyagokkal szemben is „támadásba” lendül a szervezet immunrendszere, amely normális körülmények között nem jelent veszélyt. Az allergia tünetei a kiváltó októl függően sokféle és igen változatos formában jelentkezhetnek. Pollen allergia esetén az orr és a szem nyálkahártyájának gyulladása jellemző. A viszketés és a folyamatos megfázás – szerű tünetegyüttes sajnos sok kellemetlenséggel jár.

Az ételallergia egy védekező mechanizmus valamely ételre, amely rendes körülmények között ártalmatlan a nem allergiás személyre. Általában azonnali reakciót eredményez, percekkel, másodpercekkel az étel elfogyasztása után. A tünetek súlyosak, életveszélyesek is lehetnek.

Ételérzékenységről (intoleranciáról) van szó, amikor egy étel elfogyasztása után kellemetlen tünetek jelentkeznek. A reakciók ebben az esetben kevéssé gyorsak, néhány órával, esetleg napokkal a szervezetbe jutás után is jelentkezhetnek. Az érzékenység elsősorban az emésztőrendszert érinti, hasfájás, puffadás, hasmenés, hányás kísérheti.

Az alapvető gondot az okozza, hogy minden esetben egyedi okokat kell keresni a probléma hátterében.

Itt tulajdonképpen emlékeztetni kell bizonyos sejteket arra, amit régebben tudtak, és ami genetikailag kódolt információként bármikor alkalmazhatóvá kell, hogy váljon.

Lelki szinten az allergia általában a túlzott elhárítást, elhatárolódást jelzi, amit a szervezet tökéletesen reprodukál a fizikai szinten.
bérlés: 30 000 Ft/hónap
306 000 Ft
290 700 Ft
BÉRLÉS
VÁSÁRLÁS
IMMUNOSLIM
Az elhízás korunk népbetegségének is mondható. Amellett, hogy önértékelési zavart okoz és akadályoz a mindennapi tevékenységeink során, rengeteg súlyos szövődménnyel is járhat. A túlsúlyos embereknél nagyobb esélye van más betegségek kialakulásának is.

Az elhízás tulajdonképpen egy zavar, mely az energiaháztartás egyensúlyának változását okozza. Ez a táplálékfelvétel növelésében és/vagy az energialeadás csökkenésében nyilvánul meg, és ez idővel a fokozott zsírraktározásban mutatkozik.

Az elhízás okai sokfélék lehetnek: genetikai tényezők, táplálkozási szokások, mozgásszegény életmód, gyógyszermellékhatás, betegség ( hormonális zavar ), életmódbeli változás, stressz, rossz beidegződések, akár negatív minták és gondolatok is.

A túlsúlyosság mértékének megállapítására a testtömeg – index kiszámolását szokták alkalmazni, mely a testsúlykilogramm osztva a magasság négyzetével: ez az úgynevezett BMI (Body Mass Index). Ennek alapján túlsúlyról beszélünk, ha a szám 25 feletti, elhízásról, ha 30 feletti és súlyos elhízásról, ha 35-40 feletti értéket kapunk.


Lelki szinten a súlyprobléma az esetek döntő többségében pótcselekvés, a lelki probléma kifejeződése. Elhízás esetén ez általában szeretetlenség és egyfajta körbebástyázási, védekezési mechanizmus, kóros soványság esetén önmagunknak a teljes életre való alkalmatlanságának kivetülése.
BÉRLÉS
VÁSÁRLÁS
bérlés: 30 000 Ft/hónap
306 000 Ft
290 700 Ft
REMOVE
Figyelem!

A Remove használata előtt minimum 2-3 hónap alap Immunotic készüléket kell használni!

Az idegrendszer feladata a környezethez való alkalmazkodás és a szervezet munkájának összehangolt működése. Az idegrendszer működésének eredménye a látás, a hallás, a szaglás, az egyensúlyérzékelés, az ízérzékelés és a bőr – és izomérzékelés is. Mindezek mellett a mozgás, a teljes anyagcsere, a szívműködés és a hormonális rendszer is idegrendszeri összeköttetések alapján működő rendszerek. Az idegrendszer alaki és működési egysége a neuron, vagy idegsejt, mely működése szerint lehet érző, mozgató és asszociációs (összekapcsoló) neuron. Az idegrendszer által érzékelt ingerekre a test reflexekkel reagál. Ezek a válaszreakciók lehetnek izomeredetűek, illetve bőreredetűek.
A bénulás egy izom vagy egy izomcsoport működésképtelenségét jelenti. Az érintett testrész teljesen érzéktelenné is válhat. Ennek a folyamatnak természetesen vannak különböző fokozatai – zsibbadás, érzéketlenség, erőtlenség. Okai lehetnek:
 • izom
 • idegrendszeri
 • gyermekbénulás
 • baleseti sérülések
 • szülés közbeni sérülések
 • súlyos lelki problémák
A legújabb kutatások szerint az agy által kiadott parancs megvalósításához a szervezet addig a pontig használja az idegpályákat, amíg azok épek, sérülésmentesek, alkalmasak az ingerület átvitelére. Azonban ugyanezek a kutatások döbbenetes felismerést hoztak: az agyból kiinduló információnak nem csak egy lehetséges útja létezhet! Az idegrendszer és az agy közötti kapcsolatot vizsgálók sajnos még nem találták meg azt a módszert, amivel ez a másik út könnyedén megtalálható és használatba vehető lehetne, de a kutatások továbbra is zajlanak.
Képzeljük el az agyi ingerületet úgy, mint egy eltévedt turistát a város közepén, aki a városszéli kertvárosba szeretne eljutni, de a forgalmas sugárút le van zárva. Mindössze egy olyan helymeghatározó rendszerre van szüksége, amely „újratervezi” számára az utat a lezárt területrész kihagyásával, hogy átadhassa az üzenetet. Lehetetlen? Mielőtt elhamarkodottan ítélnénk, emlékezzünk nagy emberek „lehetetlen!” véleményeire, amik a levegőnél súlyosabb repülő tárgyakat, vagy ötnél több számítógép szükségességét vélték lehetetlennek. Akkor. Lehet, hogy 100 év múlva a bénulás egy egyszerű helymeghatározó programmal – gyógyszerrel, készülékkel, egyébbel – könnyebben kezelhető lesz, mint egy megfázás.
A REmove készülék információs szintű hatása a fenti területekre fokozott energiafelhasználással járhat a szervezet részéről, ezért a pihenés és a tápanyagok utánpótlása kiemelten fontos a készülék használata során.
bérlés: 65 000 Ft/hónap
736 900 Ft
700 055 Ft
BÉRLÉS
VÁSÁRLÁS
ENIGMATIC TERMÉKCSALÁD
A teljes árból 20%-al csökkentett ár egyben vásárlás esetén.
VÁSÁRLÁS
1 599 040 Ft
1 519 088 Ft
GLOBAL
Az információ - hatalom. Bölcsesség. Tudás. Az információval lehet élni, és visszaélni. A testünk ma az, amit eddigi léte során felhasznált az őt érő információkból és impulzusokból. Az élet rezgés. Az információ szintén rezgés - egy magasabb fokú, megfoghatatlan, gondolati síkon jelentkező energia, mely lehet tudatos, vagy tudattalan. A legapróbb történés is hatással van életünk alakulására, szervezetünk egységére, egészségére. De nem csupán erre. Fizikai testünk is csupán hordozója annak, amit energiának, rezgésnek, léleknek - életnek hívunk. Fizikai korlátaink miatt láthatatlannak bélyegzett részeink jelentősen befolyásolják ennek a fizikai testnek a minőségét, erőnlétét, élettartamát. És benső egységünk, másodpercenként felbomló és újra egyensúlyba lendülő harmóniánk a kulcsa mindannak, amire lehetőségként tekintünk. A lehetőséggel is lehet élni és visszaélni. De a lehetőség épp olyan láthatatlan a legtöbb fizikai testben élő ember számára, mint a lélek maga. Ez nem hiba. A hiba ott kezdődik, amikor a lehetőségek hiányával magyarázzuk szerencsétlenségünket, balsorsunkat, és ezt el is hisszük. Mert el akarjuk hinni. Mert ha nem a sors, a csillagok állása, a balszerencse, vagy az isten a hibás, akkor ki lehetne más a vétkes, mint mi magunk? Mi, emberek nem szeretünk hibásak lenni. Sokan tengődnek a világban elveszve, céltalanul, napról napra, akik számára éppen annyi lehetőség adódott egy más, egy szebb és jobb életre, mint annak, akinek ez megadatott. A különbség csupán annyi, hogy az az ember, aki ma elégedett és boldog, minden bukásban egy új lehetőséget ismert fel, míg ezek a lehetőségek és tapasztalatok elvezették őt oda, ahol ma tart. Felismerte a világ segítő szándékát, azokat a jeleket, impulzusokat, amelyek a megfelelő irányba terelték őt mindig. Egy ritmusban, azonos hullámhosszon volt az őt körülvevő világ egészével.  A teljes ember örül mindennek, amit kap, és annak is, amit adhat. Hálás és elégedett  mindenért - igen, a rosszért is. Mert tisztában van a élet egyensúlyának törvényszerűségeivel, a yin és a yang, a két elemi őserő harmóniájának fontosságával.

Az Immunotic Global készüléke egy kézzel fogható lehetőség a teljesség felé tartó ember számára. Segítő hullámokat, harmonikus rezgéseket kibocsátó készülék, amely tudatosan és tudattalanul is pozitív hatást gyakorolhat a környezetében tartózkodókra. Hatótávolsága 1 - 500 méterig változtatható. A Global készülék segítségével generált rezgések minden élőlényre hathatnak a beállított átmérőn belül. Az élet tudattal rendelkező energia, amely reagál a kívülről érkező hatásokra. Minél többször, minél több ponton kerülnek  a körforgásba ezek a pozitív impulzusok, annál nagyobb esély lehet arra, hogy egyszer a  világ, amelyben élünk harmonikus és egészséges arcát mutassa a világmindenségnek - és persze nekünk is.

A Global készülék egyedülálló információhordozó és energiaközvetítő eszköz, melyen 16 program található. Csupa éltető, erőt adó információ abszolút forrása, amely biztos létraként szolgálhat testünk, lelkünk és szellemünk fejlődéséhez, energiáink felemeléséhez.
2 524 000 Ft
VÁSÁRLÁS
AKKUMULÁTOR CSERE
DM12-1.3 12V 1.3 Ah Diamec Zselés akkumulátor, 1,45 Kg, Méretei: 97x43x57 mm

Akkumlátor csere esetén kérjük alaposan becsomagolva juttassa el az alábbi címre a készüléket minden tartozékával együtt.
4400 Nyíregyháza, Belső krt 37/b (Immunotic Mintabolt)

Kérjük egy papírra írja rá, miért küldte vissza a készüléket, esetleg további dolgokat pl: csuklópántot kér e a csomagba. (1 pár 2000 Ft)


Az akkumulátor a következő készülékekhez használható:
 • Immunoslim
 • Allergetic
 • Mini
Az akkumulátorra fél év garanciát vállalunk.
VÁSÁRLÁS
10 000 Ft
AKKUMULÁTOR CSERE
DM12-4.2 12V 4,2 Ah Diamec Zselés akkumulátor, 1,45 Kg, Méretei: 90x101x70 mm
Az akkumulátor a következő készülékekhez használható:

Akkumlátor csere esetén kérjük alaposan becsomagolva juttassa el az alábbi címre a készüléket minden tartozékával együtt.
4400 Nyíregyháza, Belső krt 37/b (Immunotic Mintabolt)

Kérjük egy papírra írja rá, miért küldte vissza a készüléket, esetleg további dolgokat pl: csuklópántot kér e a csomagba. (1 pár 2000 Ft)

 • Immunotic
 • Remove
 • Global
Az akkumulátorra fél év garanciát vállalunk.
10 000 Ft
VÁSÁRLÁS
KÉSZÜLÉK TÖLTŐ
110-230v Kimenet DC:15v
A töltő valamennyi Immunotic készülékhez használható.
VÁSÁRLÁS
5 500 Ft
CSUKLÓPÁNT
Minden készülékhez használható (párban kapható)
5 000 Ft
VÁSÁRLÁS
CSUKLÓPÁNT HOSSZABBÍTÓ 2m
Csuklópánthoz használható hosszabbító. 2 méter (párban kapható)
VÁSÁRLÁS
5 000 Ft
IMMUNOTIC ENERGIAKÁRTYA
Csodálatos segítség a pillanatnyi helyzet feltérképezésére, test, lélek és szellem egyensúlyának megteremtéséhez. Aki rendelkezik már bármilyen kártyával, amellyel gyakorlatra tett szert, pontosan ugyanúgy használhatja ezt a kártyát is. Hibás használat nincs, olykor elég csak belelapozni, megkeresni az aktuális problémára vonatkozó lapot, és megfogadni a tanácsot. Hideg őszi - téli estéken, gyertyafény mellett remek program!
7 000 Ft
VÁSÁRLÁS
TÖLTŐ CSATLAKOZÓ CSERE
Töltő csatlakozó cseréje.
VÁSÁRLÁS
2 000 Ft