Nagy örömmel üdvözöljük a megújult honlapunkon. Profitáljon azáltal, hogy beregisztrál és váljon az Immunotic Közösség tagjává. Még ma!
Alap ár: 306 000 Ft
Egyéni kedvezmény: 5%
290 700 Ft
VÁSÁRLÁS
BÉRLÉS
BÉRLÉS: 30 000 Ft/hónap

IMMUNOSLIM
Az elhízás korunk népbetegségének is mondható. Amellett, hogy önértékelési zavart okoz és akadályoz a mindennapi tevékenységeink során, rengeteg súlyos szövődménnyel is járhat. A túlsúlyos embereknél nagyobb esélye van más betegségek kialakulásának is.

Az elhízás tulajdonképpen egy zavar, mely az energiaháztartás egyensúlyának változását okozza. Ez a táplálékfelvétel növelésében és/vagy az energialeadás csökkenésében nyilvánul meg, és ez idővel a fokozott zsírraktározásban mutatkozik.

Az elhízás okai sokfélék lehetnek: genetikai tényezők, táplálkozási szokások, mozgásszegény életmód, gyógyszermellékhatás, betegség ( hormonális zavar ), életmódbeli változás, stressz, rossz beidegződések, akár negatív minták és gondolatok is.

A túlsúlyosság mértékének megállapítására a testtömeg – index kiszámolását szokták alkalmazni, mely a testsúlykilogramm osztva a magasság négyzetével: ez az úgynevezett BMI (Body Mass Index). Ennek alapján túlsúlyról beszélünk, ha a szám 25 feletti, elhízásról, ha 30 feletti és súlyos elhízásról, ha 35-40 feletti értéket kapunk.


Lelki szinten a súlyprobléma az esetek döntő többségében pótcselekvés, a lelki probléma kifejeződése. Elhízás esetén ez általában szeretetlenség és egyfajta körbebástyázási, védekezési mechanizmus, kóros soványság esetén önmagunknak a teljes életre való alkalmatlanságának kivetülése.
KÉPEK / VIDEÓK