Nagy örömmel üdvözöljük a megújult honlapunkon. Profitáljon azáltal, hogy beregisztrál és váljon az Immunotic Közösség tagjává. Még ma!
Alap ár: 736 900 Ft
Egyéni kedvezmény: 5%
700 055 Ft
VÁSÁRLÁS
BÉRLÉS
BÉRLÉS: 65 000 Ft/hónap

REMOVE
Figyelem!

A Remove használata előtt minimum 2-3 hónap alap Immunotic készüléket kell használni!

Az idegrendszer feladata a környezethez való alkalmazkodás és a szervezet munkájának összehangolt működése. Az idegrendszer működésének eredménye a látás, a hallás, a szaglás, az egyensúlyérzékelés, az ízérzékelés és a bőr – és izomérzékelés is. Mindezek mellett a mozgás, a teljes anyagcsere, a szívműködés és a hormonális rendszer is idegrendszeri összeköttetések alapján működő rendszerek. Az idegrendszer alaki és működési egysége a neuron, vagy idegsejt, mely működése szerint lehet érző, mozgató és asszociációs (összekapcsoló) neuron. Az idegrendszer által érzékelt ingerekre a test reflexekkel reagál. Ezek a válaszreakciók lehetnek izomeredetűek, illetve bőreredetűek.
A bénulás egy izom vagy egy izomcsoport működésképtelenségét jelenti. Az érintett testrész teljesen érzéktelenné is válhat. Ennek a folyamatnak természetesen vannak különböző fokozatai – zsibbadás, érzéketlenség, erőtlenség. Okai lehetnek:
  • izom
  • idegrendszeri
  • gyermekbénulás
  • baleseti sérülések
  • szülés közbeni sérülések
  • súlyos lelki problémák
A legújabb kutatások szerint az agy által kiadott parancs megvalósításához a szervezet addig a pontig használja az idegpályákat, amíg azok épek, sérülésmentesek, alkalmasak az ingerület átvitelére. Azonban ugyanezek a kutatások döbbenetes felismerést hoztak: az agyból kiinduló információnak nem csak egy lehetséges útja létezhet! Az idegrendszer és az agy közötti kapcsolatot vizsgálók sajnos még nem találták meg azt a módszert, amivel ez a másik út könnyedén megtalálható és használatba vehető lehetne, de a kutatások továbbra is zajlanak.
Képzeljük el az agyi ingerületet úgy, mint egy eltévedt turistát a város közepén, aki a városszéli kertvárosba szeretne eljutni, de a forgalmas sugárút le van zárva. Mindössze egy olyan helymeghatározó rendszerre van szüksége, amely „újratervezi” számára az utat a lezárt területrész kihagyásával, hogy átadhassa az üzenetet. Lehetetlen? Mielőtt elhamarkodottan ítélnénk, emlékezzünk nagy emberek „lehetetlen!” véleményeire, amik a levegőnél súlyosabb repülő tárgyakat, vagy ötnél több számítógép szükségességét vélték lehetetlennek. Akkor. Lehet, hogy 100 év múlva a bénulás egy egyszerű helymeghatározó programmal – gyógyszerrel, készülékkel, egyébbel – könnyebben kezelhető lesz, mint egy megfázás.
A REmove készülék információs szintű hatása a fenti területekre fokozott energiafelhasználással járhat a szervezet részéről, ezért a pihenés és a tápanyagok utánpótlása kiemelten fontos a készülék használata során.
KÉPEK / VIDEÓK