Nagy örömmel üdvözöljük a megújult honlapunkon. Profitáljon azáltal, hogy beregisztrál és váljon az Immunotic Közösség tagjává. Még ma!
Alap ár: 520 700 Ft
Egyéni kedvezmény: 5%
494 665 Ft
VÁSÁRLÁS
BÉRLÉS
BÉRLÉS: 50 000 Ft/hónap

IMMUNOTIC
Az emberi szervezetben tárolt információk végtelen sokasága olyan csoda, melyet nehéz tudományosan megmagyarázni. A test folyamatos megújulása, bioritmusa, a sejtek közötti kommunikáció, a sejtosztódás, a DNS, a gének, az idegsejtek, mind – mind aprócska építőkövei annak, amit életnek hívunk. Ezek a részek azonban folyamatos kapcsolatban vannak az Egésszel, így egymással is. Ezeknek a folyamatoknak egy része már a tudomány által is bizonyított. Nincs tévedés, nincs hiba, holott millió lehetőség adódik rá.

Hogyan létezhet, hogy naponta új élet keletkezik, hibátlanul, több évtizednyi energiával, memóriával, és ezernyi év genetikai sokszínűségével? Hogy lehetne ez a test hibás? Hogyan lehet hiba az, amit mi betegségként tartunk számon? Ha eddig eljutunk, felvetődik a kérdés: lehetséges, hogy rossz irányból közelítettünk eddig az egészség fogalmához? Mi változik meg, amikor betegek leszünk? És főleg: mitől?

A tudomány néha gyorsan, néha pedig nagyon lassan reagál az új felfedezésekre, legyenek bármilyen korszakalkotók. Legalább 100 éves a kvantumbiológia fogalma és azóta számtalan kísérlet támasztotta alá az elképzelést, miszerint a sejtek elektromos hullámokon, rezgéseken keresztül  állnak kapcsolatban egymással. Rezgéseken keresztül áramlik minden információ és feladat, melyet az agy, mint központi rendszer vezérel és irányítása alatt tart. Ebből is látszik, milyen zseniális intelligencia alkotta a testünket. Nagyrészt víz tölti ki a szövetek közötti teret, amely kiválóan alkalmas a rezgések továbbítására. A mai orvosi biológia alapja is az, hogy minden rezgésből áll. Testünk minden apró, általunk sosem érzékelt folyamatát is rezgések alapján irányítja az agy. Ezek a rezgések mérhetők, és a diagnosztikában fontos szerepet játszanak azok a gépek, amelyek a rezgésinformáció leolvasására alapulnak, mint az EKG, a CT, az MR, az EEG.

A legújabb kutatások szerint a betegség is egy rezgés, egy hibásnak vélt rezgés következménye. Ugyanakkor más, tapasztalaton alapuló esetek szerint a hibás rezgés nem hiba – csupán biológiai alkalmazkodás egy élethelyzethez. Testünk érzékeny receptorainak segítségével, mely a tudomány előtt még nem teljesen ismert folyamatokon alapul, egyszerűen rezonál nem csak a fizikai, de a mentális, a lelki érzetre is. Így lehet igaz az a régi megfigyelés, miszerint minden betegségnek lelki háttere van. És valóban: életünk minden hozadéka megjelenik a fizikai testünkön is.
KÉPEK / VIDEÓK
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
„Megmondom őszintén, én nem hittem ezekben a masinákban, mert ha csak fele olyan jó, mint a híre felénk, akkor miért nem láttam még sehol? Aztán csak kipróbáltam, ráadásul ingyen, és hát nem bántam meg. Azóta a lányoméktól kaptunk egyet az ünnepre, egy kicsit, hát az is valami csoda. Nagyon köszönjük, hogy jobban vagyunk azóta, az unoka se betegeskedik annyit.”
2013-12-29 17:06:15T. Mihály, Újfehértó
„A futárszolgálat valóban másnap hozta a csomagot, külön öröm számomra, hogy van saját hordtáskája a gépnek, így könnyebben szállíthatom a családtagok között. Köszönöm a gyors és pontos ügyintézést!”
2013-11-20 11:33:31B. István, Budapest
„Azonnal béreltem egy készüléket, amint megtapasztaltam magamon is a 2-es program hatását. Már aznap éjjel úgy aludtam, mint tán még soha! Köszönöm, hogy a bérlést végül levontátok a vásárlás összegéből, így tényleg nem veszítettem semmit.”
2013-10-09 08:18:47B. Ildikó, Gyöngyös